Music For Climate & Biodiversity

Gepubliceerd op December 01, 2021De Zevensprong zet zich eens te meer op de kaart als een geëngageerde school die gaat voor duurzaamheid en biodiversiteit. Ons programma barst van de ambitie!

Wij hebben jullie nodig, ouders! Doen jullie mee? Dan maken we er samen een intergenerationeel verhaal van! Hou alvast enkele data vrij in je agenda ;-)

Je kán

- een workshop geven (bv. affiches ontwerpen, een boom timmeren (zie foto in bijlage), een liedje aanleren, …)

- meehelpen op vrijdag 10 december als we ons Bos gaan aanplanten in Egenhoven (begeleiden van kinderen, vervoer, warme chocomelk-aanbod voorzien, ...)

- meehelpen (of meelopen…) op donderdag 16 december tijdens de Sponsorloop ten voordele van Natuurpunt Leuven (ter info: er worden 10 hazelaars verloot onder de deelnemers van de sponsorloop;-)

- meehelpen tijdens de muzikale projectweek Music4Climate & biodiversity van 13 tot 17 december (begeleiden van kinderen of een workshop geven, je kan ook een eigen muzikale act voorbereiden en brengen in ons boshuisje (alleen of samen met je kind!). Jouw muzikale act staat natuurlijk in het teken van klimaat en/of biodiversiteit.)

- breng afvalhout (latten, dunne balken,... die onbewerkt zijn, geen multiplex of zo) mee naar school. We verzamelen het hout op het Toosplein. We hebben dat nodig om er voor elke klas een boom van te maken

Als je graag wil meewerken, vragen we jullie om rechtstreeks met de klasleerkracht van je kind contact op te nemen en verder afspraken te maken.

Wil je tijdens de week van 13 tot 17 december een muzikale act brengen in het boshuisje op het Toosplein, laat dat dan ook weten aan de stuurgroep. Wij plannen jouw optreden in!