De Zevensprong loopt rondjes voor het goede doel!

Gepubliceerd op November 14, 2017

Lopen voor het goede doel tijdens de Warmste Week van Studio Brussel.Het wordt stilaan een jaarlijkse traditie in Leuven. Tijdens de Warmathon kan je aan je conditie werken, of er mee te koop lopen en zo 1000 goede doelen steunen. Na enkele succesvolle deelnames aan de jaarlijkse Eindejaarscorrida (tot wel 70 lopers van de Zevensprong) maken we nu onze spieren warm voor de Warmathon.

De Warmathon gaat in Leuven door op zaterdag 23 december, in en om Kasteel van Arenberg (Heverlee). Lopen kan van 14u00 tot 20u00. De Zevensprong maakt het graag gezellig en dus lopen we in groep rondjes vanaf 15u00. Schrijf je in via https://dewarmsteweek.stubru.be/, loop met ons mee en steun duizend goede doelen. Deelname kost 15€. Parcours van 2,9km in omgeving Kasteel Arenberg in Heverlee. Kies zelf het aantal rondjes dat je loopt.

Laat ons weten of je mee loopt en met hoeveel personen via een mailtje aan pr@zevensprong.org en wij houden je op de hoogte met verdere praktische info. 

Geen enthousiaste loper? Geen probleem! Ook supporters zijn meer dan welkom om de deelnemers een hart onder de riem te steken. Of steun jouw favoriete goede doel via één van de vele andere lopende acties tijdens de Warmste Week. 

https://www.facebook.com/event...