Warme maaltijden, boterhammen, snoep en fruit

De kinderen die boterhammen eten, doen dat in de klas onder begeleiding van hun leerkracht. Ze kunnen ook warme maaltijden eten. Hiervoor gaan ze naar de eetzaal. De warme maaltijden worden elke dag vers op school bereid met gezonde ingrediënten en kosten 4€ voor kleuters en 5€ voor kinderen van de lagere school. Ouders kunnen voor 6€ een meeneemgerecht bestellen. Onze schoolkokkin Hedwig biedt ook elke dag een vegetarische variant aan en op donderdag serveert ze voor iedereen vegetarische lekkernijen.

Het menu kan je hier raadplegen. Online bestellen kan ook!

De school koopt voor alle kinderen tussendoortjes en melk aan. De kinderen eten 's morgens samen een appel in de klas. In de namiddag is er een andere gezonde snack. In het aanbod zitten fruit, nootjes, groentjes of een gezonde koek. Bij het middageten of boterhammen kunnen de kinderen kiezen om melk of water te drinken. Ze brengen dus geen drankjes, snoepjes of tussendoortjes mee. 

Kinderen die op woensdag in de opvang blijven, brengen een gevulde brooddoos mee. Heeft jouw kind ook op de andere dagen honger na de school en moet het naar de opvang? Dan kun je een (liefst gezonde) snack meegeven.